Államilag Akkreditált Hivatalos Felnőttképzések

Akkreditált, Hivatalos Állami Felnőttképzési (FAR) rendszeren belüli, holisztikus szemléletű képzések és szakmai továbbképzések, melyek egészségügyi edukációs jellegű preventív, rekreatív és rehabilitáció jellegű oktatói és konzulens képesítést nyújtanak. 

100% online képzés keretében az önálló projektmunkával kiegészítve az öszetett és mély  összefüggésrendszeren alapuló, nagy mennyiségű információ kerül átadásra. Az online képzés nem csupán előre felvett modulokból áll, hanem az online konzultációk egészülnek ki az egyéni projektmunka általi modulok információs anyagaival. Az online képzés egyénileg is lehetséges, nem kötött csoprtlétszámhoz. nyitott. A szakmai gyakorlat írásos leigazolása után, a szakmai vizsga is online zajlik. 

A személyes oktatás során, a jelenléti hétvégék kiegészülnek az online konzultációkkal az egyéni projektmunka általi modulok információs anyagaival. A nálam történő hospitálás és szakmai gyakorlatot az általam szervezett elvonuláson való részvétel biztosítja. A képzés során nagy hangsúlyt fektetek a holisztikus összefüggésrendszeren alapuló, alapos anatómiai es oktatáselméleti képzés mellet, átfogó elméleti ismeretek mellett, az elmélyült gyakorlati ismereteket átadására is. 

A képzéset online és hibrid oktatási formában állítottuk össze, hogy mindenki számára elérhetővé válljanak és azok számára is elérhetőek a képzések, akik nem tudják megoldani a folyamatos személyes jelenlétet.

Célom olyan tanítványok, oktatók és konzulensek szakmai képzése, továbbképzése és folyamatos mentorálása, akik holisztikus szemléletű anatómiai, pszichológiai és energetikai összefüggésrendszereken alapuló képzés után, megfelelő alázattal, szakmailag és emberileg is hitelesen képesek tanítványaiknak átadni mély tapasztalataikból eredő, alapos elméleti és gyakorlati tudásukat.

A képzések hátterét a két évtizedes gyakorlói, szakmai és képzési tapasztalat biztosítja.

A képzést követő sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után, a hallgatgatók az oktatáshoz szükséges hivatalos nyilvántartási számmal rendelkező (FAR) Felnőttképzési Tanúsítványt, valamint a SzH Consulting Hungary Oklevelet által kiállított részvételt igazoló oklevelet kapnak.