FELNŐTTKÉPZÉSEK és PROGRAMOK


Akkreditált, Hivatalos Állami Felnőttképzési (FAR) rendszeren belüli, holisztikus szemléletű képzések és szakmai továbbképzések, melyek egészségügyi edukációs jellegű preventív, rekreatív és rehabilitáció jellegű oktatói és konzulens képesítést nyújtanak.

Célom olyan tanítványok, oktatók és konzulensek szakmai képzése, továbbképzése és mentorálása, akik a holisztikus szemléletű, integrált anatómiai, neurológiai és pszichoszomatikus összefüggésrendszereken alapuló képzést követően, megfelelő alázattal, szakmailag és emberileg is hitelesen képesek tanítványaiknak átadni alapos elméleti és gyakorlati tudásukat.

A tanfolyamok, előadások és egy napos workshopok keretén belül, elméleti és gyakorlati szempontból is elmélyedünk az adott témakörben, megvizsgáljuk a különböző nézőpontokat és megoldási lehetőségeket.

Holisztikus Integratív Pszichológiai szemléletek alapján, az adott tematikához és életszakaszokhoz igazított módon, az elméleten túl, gyakorlati szempontból is elmélyedünk az adott témakörben, hogy megértést és megoldást hozzon a hétköznapokba és lehetőség nyújtson a testi, lelki és szellemi megújuló gyógyulásra.